Virksomhedsaftaler

Har I værdier i jeres virksomhed såsom at have høj arbejdsmoral og holde et lavt sygefravær.

Virksomhedsaftalen der sikrer lavt sygefravær

Ønsker du/I at investere i medarbejdernes helbred, så sygefraværet holdes på et minimum?

Her vil en virksomhedsaftale være optimal, og jeg vil nævne nogle fordele ved den:

  • En virksomhedsaftale er forebyggende ved at den benyttes af medarbejderne før de er syge.
  • En virksomhedsaftale sikrer minimum af sygdom på arbejdspladsen.
  • En virksomhedsaftale hjælper på akutte og kroniske arbejdsrelaterede problemer og eller smerter, der normalt ville have udløst sygefravær.
  • En virksomhedsaftale bruges f.eks. til problemer med bevægeapparatet (oftest arbejdsrelateret), og ikke arbejdsrelaterede problemer såsom styrkelse af immunforsvaret, helbredsmæssige udfordringer – fordøjelsesproblemer, hormonelle problemer, luftvejsproblematikker, stress, og søvnproblemer (en sundhedsforsikring dækker problemer med og i bevægeapparatet når skaden/sygemeldingen er sket)
  • En virksomhedsaftale er fradragsberettiget.
  • En virksomhedsaftale kan foregå på jeres arbejdsplads så I sparer tid og planlægning.

 

I min virksomhedsaftale vil jeg tilbyde flere behandlingsformer: akupunktur, zoneterapi, nerverefleksologi, massage og anatomisk/motorisk vejledning .

Jeg møder gerne op hos jer.

Jeg er pålidelig og møder stabilt op.

Som en af mine klienter siger: ”Med dine behandlinger dækker du bredere ind på mit helbred både fysisk og psykisk. Ligeledes opnår jeg en længerevarende effekt”.

 

Reference fra en virksomhed:

”Vi er en arbejdsplads der har gjort brug af Bente i over et år. Vi har indsamlet nogle ord fra arbejdspladsen om noget af det vi har kunne bruge Bente til og det er med stor glæde.

Sygefraværet er markant nedsat. Flere af os har fået mindre/færre problemer med nakken, skulderen, knæ og ryggen. Bente har kunne hjælpe kolleger, der har haft fordøjelsesproblemer, stress, søvnproblemer, styrkelse af immunforsvaret,  allergi, hormonelle problemer – herunder overgangsalder, og stofskifte problemer.

Det er altid en fornøjelse at komme ind til Bente og få en behandling.”

 

Ønsker I at høre mere om en firmaaftale, om rammerne såsom interval af besøg og prisen, så ring gerne eller send en mail.