Virksomhedsaftaler

Har I værdier i jeres virksomhed såsom at have høj arbejdsmoral og holde et lavt sygefravær.

Virksomhedsaftalen der sikrer lavt sygefravær

Ønsker du/I at investere i medarbejdernes helbred, så sygefraværet holdes på et minimum?

Er I i tvivl om det skal være en sundhedsforsikring eller en firmaaftale? Jeg vil nævne nogle fordele ved en firmaaftale:

  • En firmaaftale sikrer lavt sygefravær ved at være forebyggende, men også hjælpe på akutte arbejdsrelaterede og ikke arbejdsrelaterede problemer, der normalt ville have udløst sygefravær.
  • En firmaaftale bruges f.eks. til at hjælpe medarbejderne hvis de har problemer med bevægeapparatet (oftest arbejdsrelateret), styrkelse af immunforsvaret, helbredsmæssige udfordringer – fordøjelsesproblemer, hormonelle problemer, luftvejsproblematikker, stress, og søvnproblemer (en sundhedsforsikring dækker oftest kun problemer med bevægeapparatet og når skaden/sygemeldingen er sket)
  • En firmaaftale er fradragsberettiget

 

I min firmaaftale vil jeg tilbyde akupunktur, zoneterapi, nerverefleksologi, massage og anatomisk/motorisk vejledning (en del virksomhedsaftaler tilbyder udelukkende massage).

Jeg møder gerne op hos jer.

Jeg er pålidelig og møder stabilt op.

Som en af mine klienter siger: ”Med dine behandlinger dækker du bredere ind på mit helbred både fysisk og psykisk. Ligeledes opnår jeg en længerevarende effekt”.

 

Reference fra en virksomhed:

”Vi er en arbejdsplads der har gjort brug af Bente i over et år. Vi har indsamlet nogle ord fra arbejdspladsen om noget af det vi har kunne bruge Bente til og det er med stor glæde.

Flere af os har fået mindre/færre problemer med nakken, skulderen, knæ og ryggen. Bente har kunne hjælpe kolleger, der har haft fordøjelsesproblemer, stress, søvnproblemer, styrkelse af immunforsvaret,  allergi, hormonelle problemer – herunder overgangsalder, og stofskifte problemer.

Det er altid en fornøjelse at komme ind til Bente og få en behandling.”

 

Da medarbejderne er en af virksomhedernes vigtigste ressourcer, vil det derfor kunne betale sig at investere i medarbejdernes sundhed og helbred, da effektiviteten vil øges.

Ønsker I at høre mere om en firmaaftale, om rammerne såsom interval af besøg og prisen, så ring gerne eller send en mail.