Referencer

Referencer

Gener efter helvedesild:

Efter de værste 4 uger med helvedesild, hvor blærer og sår var overstået, havde jeg stadig en ubehagelig følelse af sovende og meget følsom, rød hud i det ramte område – lænd, hofte og lyske på venstre side.

Kvalmen og en træg, oppustet mave, som havde fulgt mig under hele sygdomsforløbet var jeg også stadig generet af.

Bente var godt forberedt, og hun gik til opgaven med alle sine kompetencer.

Efter 4 behandlinger (akupunktur, zoneterapi og nerverefleksologi) er kvalmen forsvundet, og maven er helt i orden.

Den sovende fornemmelse og den overfølsomme hud er markant reduceret og acceptabel at leve med.

Jeg vil fortsætte lidt endnu, for jeg er helt sikker på, at Bente nok skal få bugt med det sidste også.

/ Pia 57 År

 

Babyzoneterapi/ søvnproblemer:

Lucca var meget urolig når hun skulle sove. Det viste sig mest om aftenen, hvor hun var utrøstelig.
Lucca fik tre behandlinger, hvor Bente fortalte hvad hun gjorde. Hver gang vi gik fra Bente, fik vi øvelser og punkter vi selv kunne lave på Lucca. Vi synes, vi har været heldige ved, at det er Bente vi endte hos. Hun er også motorikvejleder og her viste hun nogle øvelser til hvordan vi kan dæmpe Luccas uro. Vi oplever her en måned efter behandlingerne en meget harmonisk datter. Hun falder til ro om aften og er nu nem at putte. Vi bruger fortsat de øvelser og punkter Bente viste os. Vi kan på det varmeste anbefale Bente.
/Mor til Lucca 7 mdr.

Hjælp til at regulere stressniveau:

Efter flere behandlinger ved Bente med akupunktur, zoneterapi og nerverefleksologi oplever jeg mere ro, jeg kan bedre overskue min hverdag og hviler mere i mig selv. Min søvn er nu i top og jeg har færre knæsmerter. Og så er det bare fantastisk dejligt at ligge på briksen og få behandling. Jeg føler mig så tryg hos Bente.
/Line 37 år

Styrkelse af immunforsvar:

Jeg har et lavt immunforsvar da jeg har fået fjernet mine mandler, polypper og min thymus. Ligeledes har jeg fået fjernet nogle lymfekirtler ved venstre armhule grundet en brystoperation. Efterfølgende har jeg gennem flere år oplevet tilbagevendende lungebetændelser og gentagne forkølelser.
Jeg kom for at få akupunktur som behandling, men Bente introducerede mig også for zoneterapi og nerverefleksologi. Det er jeg glad for. Nu har jeg gået ved Bente gennem 1½ år og jeg har ikke været syg en eneste gang
/ Kvinde 76 år

Smerter i kroppen:

Jeg kom til zoneterapibehandlinger, da jeg havde ondt i nakken og skulderen. Spændingerne resulterede jævnligt i hovedpine. Behandlingerne har hovedsagelig bestået af nerverefleksologi og zoneterapi. Efter få behandlinger oplevede jeg en klar bedring. Jeg har ikke haft hovedpine efterfølgende og spændingen er aftaget.
/ Teddi 40 år

Fertilitetsbehandling:

Jeg har PCOS og har derfor svært ved at blive gravid. Jeg startede med at få behandlinger for godt to år siden. Dengang var min menstruation ikke eksisterende og kom den endelig, var der 7-8 måneder imellem dem. Jeg fik behandlinger med akupunktur, zoneterapi og nerverefleksologi. Bente har flere gange fortalt, at der er en sammenhæng mellem hormonsystemet og nervesystemet. Derfor arbejdede hun blandt andet altid på det. Jeg må sige, at hun har ret – i takt med at min cyklus blev regelmæssig, fik jeg mere ro på mit nervesystem. Jeg klarer nu de daglige udfordringer med langt større overskud end tidligere. Det mest glædelige er AT JEG ER BLEVET GRAVID.
Jeg kan på det varmeste anbefale Bente.
/Maiken 28 år

Stress og overgangsalder:

Efter første behandling havde jeg kun en natlig opvågning på grund af sved, hvor jeg tidligere kunne have mellem 5-7 opvågninger. Når Bente arbejder på mit nervesystem, som hun bl.a. forklarer som hjernestammen, oplever jeg øjeblikkelig ro. Jeg har en følelse af at synke ned i madrassen og ro i hovedet.
Hun har fokus på behandlingen og det hun laver. Hun får mig til at rette min opmærksomhed på den kropsdel hun arbejder på. Arbejder hun på nyrerne under fødderne, får hun mig til at have fokus på nyrerne i kroppen. Her får jeg virkelig i fokus på min krop – godt for en som mig, der altid er i mit hoved.
/ Helle 49 år