babyer og børn

Dårlig søvn, maveproblemer, mellemørebetændelse, gentagne forkølelser eller lavt immunforsvar er problemer mange familier står overfor med deres baby eller barn. Zoneterapi har en god og positiv effekt på disse problemstilliger. 

Jeg har arbejdet med børn igennem 30 år både som pædagog, og nu som zoneterapeut, akupunktør og motorikvejleder. Det er med stor glæde jeg ser effektive resultater, som behandlingerne giver børn i alle aldre.

Babyer og børn reagerer ofte hurtigt på behandlingerne, og det letter hverdagen for både børn og forældre. 

Du/I kan give jeres baby en fantastisk start på livet, med et par zoneterapibehandlinger i dets første levemåneder. Nyfødte kan have små skævheder og tryk efter fødslen, som kan forårsage kolik, forstoppelse, dårlig søvn og generel uro med gråd. Det er desværre også her, at en del mødre ser sig nødsaget til at stoppe amningen. Gives behandlingerne med zoneterapi inden for de første tre måneder, kan mange af disse problemer helt afhjælpes.

Behandlingen foregår altid på babyen og barnets præmisser. Derfor kan en behandling vare alt, lige fra 15 til 30 min. 
I vil som forældre få fortalt og vist hvilke zoner der er gode at trykke på i forhold til den givne problematik. Ligeledes akupressurpunkter eller sansemotoriske øvelser, så I hjemme kan hjælpe jeres barn med god effekt.
 
Reaktioner efter behandlingen
- Dyb søvn umiddelbart efter behandlingen
- Øget tarmfunktion og ændring i afføringens konsistens og farve
- Mere ro
Efter behandlingen vil dit barn som regel være træt. Nogle kan blive urolige, fordi tarmene begynder at arbejde. Afføringsmønstret ændres, og der kan komme en del luft.  
Tilbud til mødregrupper

Kunne I godt tænke jer at få vist, hvordan I med enkle teknikker hjælper jeres børn af med mavekneb, forstoppelse, hoste, smerter ved tandfrembrud mm., så kommer jeg gerne til jer.

Jeg vil vise Jer nogle simple teknikker fra zoneterapien og akupressuren, som kan hjælpe jeres børn tilbage i balance – samtidig med at I kommer i tæt kontakt med jeres børn.

 

For hvem og for hvad er behandlingerne godt for:
- Børn generelt
- For tidligt fødte børn er udsatte og derfor meget modtagelige over for et utal af forskellige lidelser. Zoneterapi afhjælper en del af de komplikationer, der kan opstå hos for tidligt fødte børn.
- Styrkelse af immunforsvar, infektioner
- Mave/tarm problemer herunder luft i maven, diarre og forstoppelse
- Kolik/skrigeture
- Søvnproblemer, urolige børn
- Afstressende
- Øreproblemer, mellemørebetændelse
- Astma og bronkitis
- Allergi
- Børneeksem
- Forkølelse, kronisk forkølelse
- Børnemigræne og børnehovedpine
- Skævhed og smerter i kroppen herunder nakken og hoften
Bente S. Christiansen | CVR: 38358170 | Tronkærgårdsvej 26, 8541 Skødstrup - DENMARK | Tlf.: +45 26 29 72 83