baby og børne behandlinger

Dårlig søvn, maveproblemer, mellemørebetændelse eller gentagne forkølelser er problemer mange forældre og deres mindste står overfor. Zoneterapibehandlinger har en god og positiv effekt på disse problemstilliger. 

Jeg har arbejdet med børn igennem 30 år og nydt det – både som pædagog, og nu som zoneterapeut, akupunktør og motorikvejleder. Det er med stor glæde jeg ser effektive resultater, som behandlingerne giver børn i alle aldre.

Børn reagerer ofte hurtigt på behandlingen. Zoneterapien giver barnet større velvære og overskud, glæde og påvirker dets sundhed. Det letter hverdagen for både børn og forældre. 

Du/I kan give jeres barn en fantastisk start på livet, ved at lade det få et par behandlinger i dets første levemåneder. Mange nyfødte har små skævheder og tryk efter fødslen, som kan forårsage kolik, forstoppelse, dårlig søvn og generel uro med gråd. Det er desværre også her, at en del mødre ser sig nødsaget til at stoppe amningen. Gives behandlingerne med zoneterapi inden for de første tre måneder, kan mange af disse problemer helt afhjælpes.

Behandlingen foregår altid på barnets præmisser, og det er barnet der bestemmer farten. Derfor kan en behandling vare alt, lige fra 15 til 30 min. alt efter hvor meget barnet vil være med til.
Forældrene får fortalt og vist hvilke zoner der er gode at trykke på i forhold til den givne problematik, ligeledes akupressurpunkter eller sansemotoriske øvelser, så de kan hjælpe deres barn med god effekt.
 
Reaktioner efter behandlingen
- Dyb søvn umiddelbart efter behandlingen
- Øget tarmfunktion og ændring i afføringens konsistens og farve
- Mere ro
Efter behandlingen vil dit barn som regel være træt. Nogle bliver urolige, fordi tarmene begynder at arbejde, og det kan gøre ondt. Afføringsmønstret ændres, og der kan komme en del luft. Afføringen kan de første dage efter behandlingen være ildelugtende og se anderledes ud end det plejer. Det kan være tegn på at kroppen kommer af med de ophobede affaldsstoffer. 
Tilbud til mødregrupper

Kunne I godt tænke jer at få vist, hvordan I med enkle teknikker hjælper jeres børn af med mavekneb, forstoppelse, hoste, smerter ved tandfrembrud mm., så kommer jeg gerne til jer.

Jeg vil vise Jer nogle simple teknikker fra zoneterapien og akupressuren, som kan hjælpe jeres børn tilbage i balance – samtidig med at I kommer i tæt kontakt med jeres børn.

 

For hvem og for hvad er behandlingerne godt for:
- Børn generelt
- For tidligt fødte børn er udsatte og derfor meget modtagelige over for et utal af forskellige lidelser. Zoneterapi afhjælper en del af de komplikationer, der kan opstå hos for tidligt fødte børn.
- Styrkelse af immunforsvar, infektioner
- Mave/tarm problemer herunder luft i maven, diarre og forstoppelse
- Kolik/skrigeture
- Søvnproblemer, urolige børn
- Afstressende
- Øreproblemer, mellemørebetændelse
- Astma og bronkitis
- Allergi
- Børneeksem
- Forkølelse, kronisk forkølelse
- Børnemigræne og børnehovedpine
- Skævhed og smerter i kroppen herunder nakken og hoften
Bente S. Christiansen | CVR: 38358170 | Tronkærgårdsvej 26, 8541 Skødstrup - DENMARK | Tlf.: +45 26 29 72 83