baby og børne behandlinger

Dårlig søvn, maveproblemer, mellemørebetændelse eller gentagne forkølelser er problemer mange forældre og deres mindste står overfor. Mange forældre bliver anbefalet at give deres baby laktulose og eller movicol ved maveproblemer. Ved væske på ørene er der mange børn der ender med at få dræn i ørene. Måske kan dette undgås ved at give barnet zoneterapibehandling, da det har en god og positiv effekt på barnet. 

I hele mit arbejdsliv har mit hjerte brændt for babyer og børn. Jeg har arbejdet med børn igennem 30 år – både som pædagog, zoneterapeut herunder med et kursus i babymassage og babyzoneterapi og som sansemotorikvejleder. Jeg finder stor glæde i at se de effektive resultater, som behandlingerne med både zoneterapi og akupressur giver børn i alle aldre.

Børn reagerer ofte hurtigt på behandlingen, og da zoneterapi bl.a. består af en tæt kropskontakt, skaber det samtidig tryghed og ro. Zoneterapien giver barnet større velvære og overskud,  glæde og påvirker dets sundhed, det genopretter balancen i kroppen og letter hverdagen for både børn og forældre. 

Du/I kan give jeres barn en fantastisk start på livet, ved at lade det få et par behandlinger i dets første levemåneder. Mange nyfødte har små skævheder og tryk efter fødslen, som kan forårsage kolik, forstoppelse, dårlig søvn og generel uro med gråd. Det er desværre også her, at en del mødre ser sig nødsaget til at stoppe amningen. Gives behandlingerne med zoneterapi inden for de første tre måneder, kan mange af disse problemer helt afhjælpes.

Med en nyfødt kan det være svært at komme ud ad døren og nå frem til aftalt tid. Derfor tilbyder jeg at komme til jer. Det sparer jer for en masse besvær og den nyfødte kan behandles i trygge og kendte omgivelser. Ved hjemmebesøg vil der blive pålagt et økonomisk tillæg.

I mine behandlinger af børn, arbejder jeg med blide og nænsomme tryk, og forsøger at skabe trygge rammer for både forældre og barnet. 
Behandlingen foregår altid på barnets præmisser, og det er barnet der bestemmer farten. Derfor kan en behandling vare alt, lige fra 15 til 30 min. alt efter hvor meget barnet vil være med til.

I langt de fleste tilfælde er det tydeligt, at barnet nyder det, barnet vil være afslappet og føle velbehagelig. Men det kan forekomme, at barnet begynder at græde under behandlingen. Dette er naturligt og kan være et udtryk for, at der er en ubalance i kroppen hos barnet. Det tager jeg hensyn til og holder små pauser.

Jeg benytter mig af forskellige metoder: zoneterapi, akupressur, massage og vejledning i sansemotoriske øvelser, hvilket giver gode og effektive resultater.
Som oftest er det sådan, at jo yngre barnet er, jo færre behandlinger skal der til, dog er en enkelt behandling sjældent nok. Forældrene får fortalt og vist hvilke zoner der er gode at trykke på i forhold til den givne problematik, ligeledes akupressurpunkter eller sansemotoriske øvelser. Forældrene har været glade for denne sparring og får herved en mulighed for at hjælpe deres barn med god effekt.

 
Reaktioner efter behandlingen
- Dyb søvn umiddelbart efter behandlingen
- Øget tarmfunktion og ændring i afføringens konsistens og farve
- Mere ro
Efter behandlingen vil dit barn som regel være træt. Nogle bliver urolige, fordi tarmene begynder at arbejde, og det kan gøre ondt. Afføringsmønstret ændres, og der kan komme en del luft. Afføringen kan de første dage efter behandlingen være ildelugtende og se anderledes ud end det plejer. Det er alt sammen tegn på at kroppen kommer af med de ophobede affaldsstoffer. Det kan være en god idé at supplere med mælkesyrebakterier.
Tilbud til mødregrupper

Kunne I godt tænke jer at få vist, hvordan I med enkle teknikker hjælper jeres børn af med mavekneb, forstoppelse, hoste, smerter ved tandfrembrud mm., så kommer jeg gerne til jer.

Jeg vil vise Jer nogle simple teknikker fra zoneterapien og akupressuren, som kan hjælpe jeres børn tilbage i balance – samtidig med at I kommer i tæt kontakt med jeres børn.

 

For hvem og for hvad er behandlingerne godt for:
- Børn generelt
- For tidligt fødte børn er udsatte og derfor meget modtagelige over for et utal af forskellige lidelser. Zoneterapi afhjælper en del af de komplikationer, der kan opstå hos for tidligt fødte børn.
- Styrkelse af immunforsvar, infektioner
- Mave/tarm problemer herunder luft i maven, diarre og forstoppelse
- Kolik/skrigeture
- Søvnproblemer, urolige børn
- Afstressende
- Øreproblemer, mellemørebetændelse
- Astma og bronkitis
- Allergi
- Børneeksem
- Forkølelse, kronisk forkølelse
- Børnemigræne og børnehovedpine
- Skævhed og smerter i kroppen herunder nakken og hoften
Bente S. Christiansen | CVR: 38358170 | Tronkærgårdsvej 26, 8541 Skødstrup - DENMARK | Tlf.: +45 26 29 72 83