Behandlinger

Ved ubalancer og skader i eller på kroppen, kan det blandt andet vise sig ved smerter, træthed, utilpashed, allergi, inflammationer, småskranten eller sygdom.

I mine behandlinger vil jeg altid gøre det bedste for at hjælpe dig af med dine problemstillinger, hvor der arbejdes med årsagen til ubalancen eller sygdommen - altså sygdomsbekæmpende indsats. Behandlingerne tager udgangspunkt i dig som helhed, og hvor virkningen bygger på en forbedring i helbredstilstanden, men også en bedre livskvalitet.

Valget af mine behandlinger sker ud fra en samtale med dig, hvor du fortæller om dine gener, og hvor jeg vil spørge ind til dine symptomer, livsstil m.m. Jeg kombinerer akupunktur og zoneterapi som er mine primære behandlingsformer med nerverefleksologi, massage og kostvejledning i samråd med dig.

Ved akutte problemstillinger, kræves der normalt få behandlinger, men ved kroniske problemstillinger, skal man regne med flere behandlinger, for at opnå en længerevarende effekt. 

Akupunktur
Ved at stimulere akupunkturpunkter forskellige steder på kroppen med tynde sterile nåle i hud og muskler på meridianbanerne, kan man genoprette energibalancer. Dette resulterer i lokal øget blodgennemstrømning, som så stimulerer nerverne. Ligeledes udskiller man smertedæmpende hormoner, sætter gang i lymfesystemet og påvirker den fysiske og mentale tilstand.
 
Klassisk akupunktur anses af mange som en behandlingsmetode, som har en god effekt på en lang række symptomer og sygdomme.
 
Akupunktur kan bruges til både forebyggelse og til specifik behandling. Akupunktur er uden bivirkninger. 

Zoneterapi
Når jeg arbejder med zoneterapi, benytter jeg forskellige trykkombinationer på reflekszoner og punkter på og under fødderne. Dermed påvirkes kroppen til at genoprette balancen.

Her opstår en øget blodgennemstrømningen i relevante områder, det øger aktiviteten i kroppens neurohormoner, hvilket starter afgiftningsprocesser i kroppen. Det betyder, at zoneterapi bruges som sundhedsstøttende behandling.

Zoneterapi forbedrer dit immunforsvar, styrker nervesystemet, vedligeholder en god sundhedstilstand, forbedrer søvnen og velværdsfølelsen hos dig og bruges også af nogle som forebyggende behandling.

Nerverefleksologi
Når jeg benytter mig af nerverefleksologi, bruger jeg det bl.a. ved smerter og ubalancer i bevægeapparatet, til styrkelse af immunforsvaret, ved fordøjelsesproblemer, ved psykisk afbalancering og ved hormonelle ubalancer.
Ved behandling med nerverefleksologi, vil du mærke en hurtig effekt.

Nerverefleksologi er muskel-, nerverefleks-, organ- og hjernepunkter. 
Nervereflekspunkterne er alle beliggende på fodens skelet, hvor jeg behandler med et specielt udviklet statisk tryk, der på få sekunder kan re-balancere en forstyrret nerveimpuls.

Du kan læse mere om nerverefleksologi via www.touchpoint.dk
 
 
Massage
Hos mig gives massagen som supplement til de andre behandlinger, når jeg skønner, at det vil være brugbart og have en positiv effekt. Det er bl.a.ved muskelspændinger, skulderproblemer og ryg- og nakkeproblemer.
 
 

 

 
 
Bente S. Christiansen | CVR: 38358170 | Tronkærgårdsvej 26, 8541 Skødstrup - DENMARK | Tlf.: +45 26 29 72 83